Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
uk en

ННІ Технічного сервісу. Приємне знайомство

Шановні випускники! У рамках підготовки до Дня відкритих дверей  ОНЛАЙН, який відбудеться 20 червня 2020 року (початок о 10:00) продовжуємо знайомити вас з навчально-науковими інститутами (ННІ) нашого Університету. Наразі це Навчально-науковий інститут Технічного сервісу (ННІ ТС).

Читати
ННІ Технічного сервісу. Приємне знайомство

Професору І.О. Фурману — 79!

    Сьогодні відзначає свій День народження наш старший товариш і колега, професор кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ХНТУСГ Ілля Олександрович Фурман:   доктор технічних наук, професор, Академік Академії наук вищої освіти України, відмінник освіти України, член науково-дослідної ради Американського біографічного інституту (ABI).

Читати
Професору І.О. Фурману — 79!

Шановні майбутні вступники!

У рамках знайомства з Університетом та підготовки до  Дня відкритих дверей ОНЛАЙН, який  пройде 20 червня 2020 року (початок з 10:00) надаємо експрес-інформацію про навчально – наукові інститути (ННІ) та факультети нашого Університету.

Читати
Шановні майбутні вступники!

Засідання Вченої ради онлайн

Сьогодні відбулося чергове засідання Вченої ради ХНТУСГ, яке пройшло під головування ректора Університету О.В. Нанки. Більшість членів Ради брали в ньому участь онлайн і в такому ж режимі  могли брати участь в обговоренні тих чи інших питань Порядку денного та голосуванні.

Читати
Засідання Вченої ради онлайн

Дистанційне навчання продовжено до 08.06.2020

На підставі постанови  Кабінету Міністрів України №392 від 20 травня 2020 року “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19… та етапів послаблення протиепідемічних заходів” ректор ХНТУСГ О.В. Нанка видав наказ, яким продовжено проведення навчальних занять в університеті за допомогою дистанційних технологій до 08.06.2020 року.

Читати
Дистанційне навчання продовжено до 08.06.2020

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні викладачі! СЕРТИФІКАТИ про проходження стажування З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ, у період з 23.12.2019 р. по 11.01.2020 р. в Інституті післядипломної освіти  МОЖНА БУДЕ ЗАБРАТИ 29 ТРАВНЯ пр. ЮВІЛЕЙНИЙ 65Г, каб 212, з 12.00 по 14.00 год.

Читати
УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ!

Польові наукові дослідження тривають

У відповідності до договору про творчу та наукову співпрацю між ХНТУСГ та АТ «Ельворті», 26 травня ц.р. співробітники  кафедри ОТС доценти  Михайла Циганенко та Олександр Романашенко разом з досвідченим науковцем  Валентином Качановим здійснили  запланований виїзд до дослідного господарства  Інституту сільського господарства Північного Сходу НААНУ, що розташоване поблизу м. Суми.

Читати
Польові наукові дослідження тривають

Триває захист кваліфікаційних робіт магістрами

 26 травня 2020 р. в ННІ ЕКТ відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрами-науковцями, які навчалися за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Захист проводився на платформі Google meet, проведенню якого передувала ознайомча робота з можливостями цієї платформи.

Читати
До уваги майбутніх вступників!

Короновірус для науковців не перешкода

Науковці кафедри кібернетики під керівництвом професора Юрія Євгеновича Мегеля тривалий час співпрацюють з науковцями кафедри комп’ютерних інтегрованих технологій і систем ХНУРЕ.

Читати
Короновірус для науковців не перешкода

Вітаємо з отриманням іменних стипендій

Двоє науковців ХНТУСГ отримали обласні іменні стипендії в галузі науки на 2020-2021 роки. Це  Пузік Людмила Михайлівна, доктор с. г наук, професор кафедри оптимізації технологічних систем імені Т.П. Євсюкова (ННІ ПХВ) та Суска Анастасія Анатоліївна, доктор економічних наук, доцент, завідувачка кафедри деревооброблювальних технологій та системотехніки лісового комплексу (Ф ТСЛ).

Читати
Вітаємо з отриманням іменних стипендій

До уваги майбутніх вступників!

У рамках знайомства з Харківським національним технічним університетом сільського господарства імені П.Василенка та в розрізі підготовки до проведення ОНЛАЙН Дня відкритих дверей (20 червня, початок з 10:00) надаємо експрес-інформацію про навчально-наукові інститути (ННІ) та факультети нашого Університету.

Читати
До уваги майбутніх вступників!

Захист магістерських онлайн

25 травня відбулося online засідання Екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних (магістерських) робіт з освітньо-наукової програми «Галузеве машинобудування» спеціальності 133 Галузеве машинобудування.

Читати
Захист магістерських онлайн

Творчість наших студентів

Перебуваючи на карантині, студенти нашого Університету не втрачають творчих навичок, а навпаки, освоюють нові грані творчості. Наприклад, нещодавно під керівництвом художнього керівника відділу виховної роботи  М. О. Кірюхіної вони виготовили чудовий ВІДЕОРОЛИК про свій Університет, який адресували майбутнім абітурієнам. Перегляд обов’язковий!

Читати
Творчість наших студентів